Lifestyle

‘We kennen elkaar sinds zwemles’

Larissa en ik kennen elkaar al een hele lange tijd: we hebben zelfs bij elkaar op zwemles gezeten vroeger. Niet dat ik mij hier nog veel over kan herinneren, maar Larissa wist dit nog maar al te goed en stuurde een paar jaar geleden enthousiast foto’s als bewijs. We hebben vanaf groep zes ongeveer bij elkaar in de klas gezeten, maar écht bevriend werden we pas in de tweede klas van de middelbare school. Dit was toen ik te horen kreeg dat Larissa bij mij in de klas zou komen en het leek mij leuk eens af te spreken. Vanaf dat moment zaten we constant op elkaars lip en appten we 24/7. Als het mooi weer was en Larissa zin had om te fietsen, fietsten we ook nog eens samen naar school. In die tijd hebben we elkaar beter leren kennen en deelden we een heleboel met elkaar. Later gingen we toch beide een andere kant op en deed Larissa een jaar eerder eindexamen dan ik, waardoor we elkaar een stuk minder zagen. Dat is nu nog steeds het geval. We zien elkaar niet veel, soms gaan er maanden overheen. Maar het ding is, dat áls we afspreken, het voelt alsof er nooit lang tussen heeft gezeten. Het fijne aan onze vriendschap vind ik dat ik altijd weet dat ze er is. We delen veel dezelfde interesses en praten altijd honderduit als we weer een momentje hebben gevonden om bij te kletsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De inhoud van deze site is gemaakt door een student van Landstede Zwolle
Copyright © 2023 Landstede Zwolle - Disclaimer & legal