Lifestyle

‘In ons rapport stond dat we niet zonder elkaar kunnen’

Ik ken Larissa eigenlijk al zo lang ik me kan herinneren. We kennen elkaar namelijk al sinds groep 1, wat een flinke tijd geleden is. Ik heb geen idee hoe onze vriendschap eigenlijk tot stand gekomen is, maar we waren vanaf het begin al onafscheidelijk tot het punt dat onze leerkrachten er bijna gek van werden. Alles wat Larissa deed, deed ik ook en dat was ook andersom het geval. Ik denk nog vaak terug aan een opmerking die onze juf toentertijd in mijn rapport had geschreven: ‘Lizzy is erg van slag als Larissa er niet is.’ Als dat niet laat zien hoe hecht wij waren weet ik het ook niet meer. 

We hebben even een hobbelige periode gehad aan het eind van onze tijd op de basisschool en het begin van onze tijd op de middelbare school. In groep zes ben ik namelijk naar een andere school gegaan en op de middelbare school zaten we allebei op een ander niveau, wat natuurlijk kan zorgen voor minder contact. Bij ons leidde dit tot geen contact. We hadden allebei ons eigen leven met onze eigen vrienden.

Op de een of andere manier, alweer heb ik geen idee meer hoe, raakten we toch weer bevriend en dat zijn we nu nog steeds. Ik denk ook niet dat we ooit nog opnieuw contact verliezen. We delen veel met elkaar en we zijn bij elkaars belangrijke momenten. Ik was aanwezig bij Larissa’s diploma-uitreiking en zij bij die van mij, we zijn allebei eindelijk achttien geworden (achttien dagen na elkaar) en we hebben dat gevierd door samen naar de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE te gaan.

Natuurlijk hebben we weleens wat gedoe, maar we praten dit wel altijd uit omdat we weten hoe speciaal en belangrijk onze vriendschap is. Niemand waar ik bevriend mee ben ken ik zo lang als Larissa en niemand kent mij zo goed als Larissa. Dus Laar, ik hoop dat we samen oud worden en als twee ouwe taarten lekker naar elkaar kunnen zeuren over een heleboel onzin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De inhoud van deze site is gemaakt door een student van Landstede Zwolle
Copyright © 2022 Landstede Zwolle - Disclaimer & legal